Interview Karen Hudes oud-jurist wereldbank

http://www.findingvoicesradio.com/index.php/radio-archief-nieuw/from-the-unseen-worlds/769-archief-interview-met-karen-hudes,-ex-juridisch-adviseur-van-de-wereldbank

Karen Hudes. Karen studeerde economie aan de Universiteit van Amsterdam en vervolgens rechten aan de Universiteit van Yale in the staat Connecticut in het noordoosten van de USA. Ze werkte onder andere voor de juridische afdeling van de Wereldbank. Vanaf 2007 is ze klokkenluider over de kaping van het geldsysteem, waaronder de Wereldbank, onder leiding van de Jezuïeten. Haar website is KaHudes.net (link). 

Onderstaande audio is het interview met Karen in het Nederlands

From the Unseen Worlds met Karen Hudes 05 nov 2013

Click to download in MP3 format (114.23MB)

Karen Hudes is al jaren bezig met een gevecht dat niet te winnen lijkt omdat de machten achter de façades van overheden, banken en ongekozen instituten zoals de Wereldbank, Trilaterale Commissie etc. de deksel op een ongelooflijk grote doofpot weten te houden. Wat Karen eigenlijk zegt is dat wij met zijn allen, zeg maar de hele Westerse wereld en alle landen die zaken doen met de FED en de BIS bank, beide privébanken in handen van elitaire families die ongeacht hun daden wereldwijd beschermt worden door politiek en meeheulende media, ons gigantisch besodemieteren en ons zuur verdiende geld op oneigenlijke wijze via overheden en andere systemen afpakken, met alle ellendige gevolgen van dien. Zie RT interview.

De berg aan informatie is zo hoog dat wij, Jeroen Ghuijs en ( Nexus ), Karen hebben gevraagd het verhaal in de Nederlandse taal te vertellen opdat jullie dit door kunnen spelen aan iedereen die daar belang bij heeft. En ik kan jullie vertellen dat iedereen hier belang bij heeft. Ik roep dan ook iedereen op dit interview te beluisteren en heel breed te delen. Dit zou wel eens het keerpunt kunnen betekenen voor de Westerse wereld. Zodra wij ontdaan zijn van de corrupte instellingen die de crises al eeuwen sturen en controleren, en niet te vergeten, godsgruwelijk rijk daarvan worden, kunnen wij samen aan de slag een nieuw, beter en eerlijker systeem op touw te zetten waarin het leven centraal staat en niet het allesvernietigende geld.

Bijkomende factor is dat ook de talloze onnodige oorlogen tot het verleden zullen behoren en mensen hun landen kunnen gaan inrichten zoals zij dit zelf wensen.

Wat verder nog van eminent belang is in de tekst van Karen Hudes is dat zij stellig beweert wat Bovendien ook al jaren beweert, dat onze media meeheulen met deze elitaire families en enkel vertellen wat deze families ons willen doen geloven. De media zijn niets anders dan een ordinair propagandakanaal van deze families.

Het interview is intussen achter de rug waar je nu de opname van kunt na luisteren.

Jeroen Ghuijs en Nexus

http://adbroere.nl/web/nl/columns/karen-hudes-klokkenluider.php

project Camelot:

Karen Hudes studeerde rechten aan de Yale Universiteit in de VS en economie aan de Univesiteit van Amsterdam. Ze werkte voor de US Export Import Bank van 1980 tot 1985 en van 1986 tot 2007 voor de juridische afdeling van de Wereldbank. Ze richtte ‘The NGO Committee of the International Law Section’ en ‘The Committee on Multilateralism and The Accountability of International Organizations Op.  Hudes werd bekend als klokkenluider ze misstanden binnen de Wereldbank aan de kaak stelde. Dit leidde tot haar ontslag. Vanaf 2007 werkt zij als internationaal juriste samen met ex-collega’s van over de hele wereld om mensen bewust te maken van de  praktijken van de ‘boevenbende’ die het geldsysteem, waaronder de Wereldbank hebben gekaapt voor hun eigen doeleinden.

In een interview met USA Watchdog zegt Karen Hudes een aantal opmerkelijke zaken. Zij waarschuwt de ‘boevenbende’ dat hun spel voorbij is, want er zullen dingen gebeuren , waardoor zij ontmaskerd zullen worden en dat de hele wereld zal weten wie ze zijn en wat ze doen. Wie zijn de boeven? Het zijn zij die het geldscheppingsproces controleren ‘downstream’ en die wereldleiders onder druk zetten om hun wil uit te voeren. Doen ze dat niet, dan wacht hen hetzelfde lot als dat van presidenten als  Abraham Lincoln en John F. Kennedy. En als je namen wilt weten, ga dan naar het Federal Institute of Technology, dat data heeft gepubliceerd over ‘Who owns all of the world’s corporations’.

De mainstream media informeren ons niet over wie de feitelijke macht heeft en hoe die wordt uitgeoefend omdat ze in handen zijn van dezelfde boevenbende. De grootste boeven zijn de Jezuïeten, die het Vaticaan controleren.  De Jezuïeten zijn bijvoorbeeld eigenaar van de Bank of America.  De auteur en onderzoeker Eustace Mullins schrijft overigens, dat het Vaticaan al vanaf 1823 wordt gecontroleerd door de Rothschilds. (Eustace Mullins:The curse of Canaan).

Hudes zegt onomwonden dat er een einde moet komen aan de dollar als wereldmunt. De VS exporteert inflatie door landen over de hele wereld dollars op te dringen. Ze zegt dat landen buiten de VS moeten stoppen dollars als betaling te accepteren en deze moeten vervangen door een valuta die gedekt wordt door edelmetaal. “Wij hebben zelf de keus om te bepalen welke valuta voor ons legaal is. Hiermee ben ik het geheel eens. Geld is datgene dat als zodanig door een  grote(re) groep mensen, een regio of een land wordt geaccepteerd. Complementair geld is dus gewoon geld als er voldoende mensen zijn die het  accepteren als betaalmiddel.

De centrale bankiers  vergaderen in de BIS Bank. Deze bank is ook volgens Hudes het controlecentrum van de boevenbende. In ‘Geld komt uit het niets’ schrijf ik uitgebreid over de BIS Bank en over de rol die dit instituut speelt.  Er komt een dag en dat zou sneller kunnen zijn dan menigeen denkt, dat de boevenbende wordt opgerold. We hoeven er echter niet op te wachten tot het zover is, want wij kunnen zelf gaan beslissen welke munt voor ons legaal is. Deze munt kunnen we dan renteloos en schuldvrij in circulatie brengen om de nieuwe economie mogelijk te maken, een economie die goed is voor de planeet en alles wat erop leeft.

Om erachter te komen wie de macht heeft geldt: ‘Follow the Money’.  Om de grote multinationals en banken is bewust een camouflagenet gespannen, dat het doordringen tot wie er achter zitten bemoeilijkt. Maar, zegt Hudes, het is niet onmogelijk, het vereist doorzettingsvermogen. Ze noemt zelf het voorbeeld van de financiële rapportage door de Wereldbank. Hudes kwam erachter dat de audit van de financiële handel en wandel van de Wereldbank niet naar behoren werd uitgevoerd. Ze drong zo lang en nadrukkelijk aan op een controle (audit) overeenkomstig de richtlijnen dat men uiteindelijk overstag ging.  Bij de Federal Reserve is het nog niet gelukt om een audit volgens de Internationale Accountancy Standards voor elkaar te krijgen. Dit is een regelrechte aanfluiting en Karen Hudes vindt dat we er allemaal verantwoordelijk voor zijn om dit wel te laten gebeuren. Ze heeft niets met ‘geldzaken zijn te moeilijk’.  Het spoor van het geld moet worden gevolgd om erachter te komen wie de mensheid bestelen en om het gestolen bezit terug te eisen.  Op verschillende plaatsen op de wereld zijn kluizen die tot de nok toe zijn gevuld met goud, zilver, diamanten enz.. Als dit van de mensheid gestolen bezit zou worden geretourneerd dan zou er geen mens ter wereld meer gebrek lijden.

Hudes doet een dringend beroep op haar medemensen. Wij moeten ons zelfbeschikkingsrecht terugnemen. Wij moeten niet langer accepteren dat ons belastinggeld  en onze pensioenpremies in de kluis van het Vaticaan terecht komt. We staren ons blind op de waarde van ‘paper currency’, maar de echte waarde die de mensheid heeft geproduceerd,  is van ons gestolen. Wat wij hebben is digitaal geld waarvan de werkelijke waarde door de enorme geldontwaarding bijna niets is.

Zij heeft er alle vertrouwen in dat het toch goed gaat komen met de mensheid en dat we niet zijn gedoemd om ten onder te gaan in een wereldbrand. Liefde is het sleutelwoord, liefde voor de medemens en zelfrespect.  Wat ben ik blij dat er mensen zoals Karen Hudes zijn. Zij houden de hoop op een betere wereld -dwars door alle cynisme heen- levend.

Ad Broere

Cover Ontwerp Compleet 135 X 210 Lores

2E DRUK


Beschikbaar of te bestellen bij de boekhandel
of online bij Bol.com

en bij de onafhankelijke webwinkel Orongo

Een uitstekend gedocumenteerd, idealistisch en inspirerend boek, dat ruime aandacht verdient (NBD Biblion)

Zilvergoudwinkel 234x60

Global Casino Front

Een aanrader! Kan het boek niet snel genoeg uitlezen, superthriller, maar dan in het echt . 1 november 2011, Wielle-Ann Lobbedey op Facebook

Ad Broere argues that we do not have the time to wait. He predicts that we are in the foothills of an economic cataclysm. He sees this as sweeping away existing savings, investments, jobs and hopes, to be replaced by a single world currency, imposed in crisis and controlled by the few. In the face of that bleak prospect, he offers cooperation and a new relatio

63591_212823842176253_2107614179_n

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s